Terrazzo bedrijven


Terrazzobedrijven maken of verwerken vaak meer dan alleen terrazzo. Bijvoorbeeld graniet, Belgisch hardsteen, travertin, betonlook, zandcementvloeren, troffelvloeren, gietvloeren, slachthuisvloeren, uitgewassen grintvloeren. Soms verzorgen ze ook stucadoorswerk of het zetten van tegels.

 

Als u in de rechterkolom aanvinkt wat u zoekt blijven op de kaart die bedrijven over die aangegeven hebben het product van uw keuze te kunnen leveren. Staat het door u gezochte product er niet bij of weet u niet precies hoe het door u gewenste product heet? Een berichtje plaatsen op de contactpagina en wij helpen u verder.

 

In het venstertje dat verschijnt als u op een druppel gaat staan ziet u de naam van het bedrijf. Klikt u op de druppel dan verschijnt een venster met een link waarmee u meer informatie over het betreffende bedrijf krijgt.

 

Staat uw bedrijf er niet bij? Of is de lijst voor uw bedrijf niet compleet? Stuur uw gegevens naar redactie@terrazzo.nl en we zetten u ook op de lijst en/of wijzigen uw productlijst.

 

 

Door te scrollen (zet de cursor op de kaart) kunt u in- of uitzoomen.

Aanrechtblad (prefab)
Aanrechtblad (ter plaatse)
Achterwand aanrechtblad
Badkamervloer/afschot
Beton (sierbeton)
Betonlook
Betonvloer (betonlook)
Dorpel
Douchebak (prefab)
Gietvloer
Haardplaat
Holle hoek (vloer en blad)
Kunstobjecten
Mozaïek
Neuten
Onderhoud
Plinten
Restauratie
Slachthuisvloer
Stoep
Straatmeubilair
Tafelblad
Tegelbak
Terrazzovloer
Traptreden
Tuinmeubelen/accesoires
Uitgewassen grindvloeren
Vensterbank
Vloer reparatie
Wastafel
Waterslag
Windroos
Zwembadranden